Unde v-ar plăcea să urmăriți Biziday? Scurt chestionar pentru telespectatori

Se apropie toamna. După cinci ani în serviciul public, echipa Biziday va realiza din septembrie atât emisiunea cu același nume cât și Clubul celor care muncesc în România la o stație privată, dar în același regim de parteneriat și coproducție pe care l-am avut la TVR.

Din fericire nu ne lipsesc ofertele, dar acum, cât suntem încă în august, aș vrea să inițiez aici, pe acest site, același tip de consultare pe care l-am avut cu dumneavoastră, urmăritorii noștri, și în 2010, atunci când am avut de ales între TVR și Antena3. Ne ajută și pe noi să vă înțelegem mai bine.

Înainte de a vă adresa câteva întrebări foarte concrete, prin intermediul unui chestionar deschis, fac precizarea că rămânem pe aceleași coordonate la Europa FM, cu emisiunea România în Direct de la ora 13.15, și cu editorialul radiofonic Biziday, de la 7.30 dimineața și 18.30, seara.

De asemenea, vom continua să producem serialul de fillere “Clubul celor care muncesc în România”, al cărui scop este promovarea produselor fabricate în țara noastră și care, firesc, crează locuri de muncă în România.

Pentru cei care nu au televizor sau nu le place să îl folosească, oriunde vom produce emisiunea TV Biziday, ea se va regăsi înregistrată pe acest site. Ba chiar lucrăm la o aplicație pentru smart-tv, o aplicație ce vă va permite să urmăriți emisiunea de pe internet pe televizor, dar la orice oră doriți sau puteți dumneavoastră și indiferent de canalul pe care se transmite emisiunea Biziday.

Insist să nu facem (de această dată) o dezbatere în contradictoriu în legătură cu întrebările de mai jos, aș prefera să vă manifestați opțiunile cât mai clar, fără a vă lăsa influențați de răspunsurile celorlalți. Chestionarul este scurt, de aceea nici nu am mai făcut o aplicație pentru el. Veți avea nevoie de maximum trei minute în care să răspundeți cât mai schematic printr-un simplu comment. Deci, nu dați click pe poza cu întrebări, scrieți doar răspunsurile la comment. De exemplu, la prima întrebare eu aș răspunde – 1. 41, București, jurnalist. Apoi – 2. in medie de trei ori. Și așa mai departe…

Vă mulțumim!

Chestionar