TVR 2 SAU ANTENA 3?

de Moise Guran

UPDATE
Pe această temă
INTERVIU PE PAGINA DE MEDIA

Recunosc, am câştigat un concurs de proiecte la TVR. Am aflat de pe sursele lui Lovin dar apoi m-a şi sunat cineva de la TVR şi m-a anunţat că da, sunt invitat la negocieri pentru realizarea unei emisiuni de business, ce ar urma să se difuzeze pe TVR 2, de la ora 19 la 20, zilnic, de luni până vineri. Imediat Antena 3 a reacţionat dându-mi clar de înţeles că nu are nici o intenţie să renunţe uşor la mine (la mine Moise; despre BizBazar e o discuţie mai lungă).

Mă aflu aşadar în faţa unei decizii dificile. Problema banilor este uşor colaterală, căci nu mă aştept să iau de la TVR mai mult decât de la Antenă, deci vă propun să o ignorăm. Ceea ce mă interesează, ceea ce m-a interesat întotdeauna, este să fac o emisiune de acest fel, o emisiune cum fac şi acum la Antena 3. Nu am avut niciodată veleităţi de prime-time, dar trebuie să recunosc faptul că ora 19 este una mult mai accesibilă targetului meu(oamenii ocupaţi), decât ora 16, ora la care se difuzează acum BizBazar la Antena 3.

Pe de altă parte, trebuie să recunosc faptul că redacţia Observator/Antena3 înseamnă mult pentru mine, căci mi-am frânt oasele muncind aici în ultimii aproape 11 ani, că îmi este bine în această redacţie căci mă simt respectat şi am locul meu, un loc de dinozaur greu de câştigat. Şi mai este şi echipa. Cu toţii suntem ataşaţi de acest produs, BizBazar şi (cu sau fără motiv) suntem mândri că am reuşit să realizăm mai bine de cinci ani această emisiune. Mi-e greu să-i văd pe ceilalţi făcând altceva la Antena 3, fără mine. Nu că n-ar putea, dar cred că le-a intrat în sânge BizBazar, modul de gândire al acestei echipe, modul de lucru, totul. Probabil ar trebui să îi iau cu mine la TVR, dar mai întâi trebuie să mă hotărăsc eu.

Voi ce ziceţi? Daţi o părere! Dacă se poate şi cu argumente…