Câștigă una din cele două burse, fiecare de 15.000 euro, la EMBA University of Hull!

Un program de Executive MBA poate fi următorul pas din cariera ta. Acceptă provocarea de a studia la un program internațional dublu acreditat, oferit de The University of Hull, în Cluj-Napoca. Poți câștiga cele două burse, fiecare în valoare de 15.000 de euro care acoperă taxele de școlarizare pentru cei doi ani de studiu. Bursele sunt oferite de Biziday și Electrogrup. Înscrierea în competiție are loc în perioada 16 octombrie – 3 noiembrie a.c., printr-un email la adresa: [email protected], cu subiectul Bursa EMBA Biziday și Electrogrup”.          

                               

Competiția este pentru tine dacă ai minim 3 ani de experiență în management, după terminarea studiilor, sau mai mult de 8 ani experiență profesională. Sigur că vei avea nevoie de un certificat de limbă pentru a dovedi faptul că ai cunoștințe de limba engleză la nivel avansat. Mai multe detalii despre criteriile de admitere în program găsești aici.

Care sunt cei 3 pași de înscriere în competiția pentru bursa de 15.000 euro?

  1. Redactarea unui eseu de 400-500 cuvinte în limba engleză despre beneficiile studierii unui program Executive MBA și cum vei folosi cunoștintele dobândite în cadrul programului pe plan profesional și personal.
  2. CV în limba engleză – pe lângă informațiile generale, te rugăm să menționezi realizările obținute în business și în afara ariei de business, realizările academice și contribuția în societate sau contribuția adusă anumitor comunități.
  3. Obținerea a două recomandări, în limba engleză, din partea a două persoane cu care lucrați/ați lucrat. Recomandările trebuie să includă antetul companiei și datele de contact.

Cele 4 documente se vor trimite pe adresa [email protected] până în data de 3 noiembrie 2017 (inclusiv), cu subiectul “Bursa EMBA Biziday și Electrogrup”.

Câștigătorul bursei EMBA va fi anunțat în 10 noiembrie a.c. – direct și prin intermediul acestui site.

Noua generație de cursanți va incepe EMBA-ul în 3 februarie 2018.

Programul EMBA 100% britanic a fost lansat în anul 2014 printr-un parteneriat între mediul universitar și cel de business: Universitatea Babeș-BolyaiUniversity of HullBanca Transilvania și Electrogrup.

În prezent, la EMBA University of Hull din Cluj-Napoca studiază peste 50 de manageri și antreprenori români, alături de o comunitate de alumni în creștere.