(P) O soluţie eficientă de economisire pentru IMM-ul tău

Când conduci un business, uneori ai senzaţia că toate sunt împotriva ta. Te loveşti de birocraţie la orice pas, taxele sunt ridicate, trebuie să faci plăţi peste plăţi şi, când crezi că ai terminat, începe o nouă lună.

Biziday poza advertorialVestea bună este că sunt şi aliaţi în jur care te-ar putea sprijini în anumite privinţe. O modalitate de a reduce taxele sociale salariale şi patronale este oferirea tichetelor de masă, care sunt deductibile şi scutite de taxe, atât pentru compania ta, cât şi pentru angajaţi. La nivelul angajaţilor, este perceput doar impozitul de 16% pe venitul obţinut din tichetele de masă.

Să spunem că vrei să suplimentezi salariile sau să acorzi un bonus angajaţilor. Edenred îţi oferă soluţia: dacă acorzi o mărire salarială sub formă de tichete de masă, economiseşti 32% comparativ cu oferirea aceleiaşi sume de bani sub formă de numerar.

Exemplu de calcul pentru o firmă cu 15 angajaţi:

  • Valoarea unui tichet de masă: 9.41 lei
  • Numar de zile lucrate în luna precedentă: 22 zile
  • Economie lunară pentru 15 angajaţi: 1468 lei
  • Economie anuală pentru 15 angajaţi: 35269 lei

Calculează şi tu cât economiseşti cu Ticket Restaurant® de la Edenred

card-de-masaTichetele de masă au intrat în era digitală la sfârşitul anului trecut, iar cardul Ticket Restaurant® îţi aduce aceleaşi avantaje fiscale ca şi tichetele tipărite pe hârtie, dar într-un format modern şi uşor de implementat. Cardul vine cu o serie nouă de beneficii, precum distribuţia simplificată a tichetelor de masă, încărcarea prin cateva clickuri si efectuarea plăţilor „contactless”. Prin intermediul aplicaţiei mobile şi a platformei online, beneficiarii de carduri îşi pot verifica oricând soldul disponibil. De asemenea, beneficiarii au libertatea de a utiliza cardul în cea mai mare reţea de comercianţi parteneri la nivel naţional.

Iată un aliat pentru business-ul tău. Dacă vrei să te convingi de avantaje, poţi testa acest beneficiu extra-salarial pentru o lună ca să vezi cum funcţionează. Ticket Restaurant® de la Edenred este flexibil, nu eşti obligat să comanzi lunar.

Contactează-ne acum şi vorbeşte cu un consultant.

Să-ţi meargă bine!