(P) Cum poţi câştiga carburant cât să faci ocolul Pământului?

Print

Clienţii care alimentează la staţiile MOL şi plătesc cu cardul Visa pot câştiga carburant în valoare de 30.000 de lei sau 400 de plinuri de carburant

Clienţii MOL România care plătesc cu cardul Visa pentru achiziţiile de carburanţi şi produse din benzinării, până în 31 ianuarie 2015, vor putea câştiga 400 de plinuri de carburant sau marele premiu al campaniei, constând în carburant în valoare de 30.000 de lei.

Conform datelor Visa Europe, benzinăriile se situează pe locul doi, după supermarketuri, în topul comercianţilor din România preferaţi pentru plăţile la POS de către posesorii de carduri Visa. Pe de altă parte, românii achită, în medie, cu cardul Visa aproximativ 165 de lei per tranzacţie la benzinăriile din ţară, suma fiind similară cu valoarea medie a plăţilor efectuate cu cardul la comercianţii de pe piaţa locală.

Potrivit cercetărilor MOL România, în timpul liber, şoferii români pun în centrul preocupărilor lor turismul şi călătoriile, iar majoritatea au făcut cel puţin un voiaj în ţară în ultimul an. Aflaţi în căutarea de experienţe personale, ei nu consideră călătoriile lungi cu maşina drept o corvoadă şi preferă să caute noi destinaţii pentru a petrece timp împreună cu familia.

De asemenea, o mare parte a şoferilor sunt pasionaţi de maşini, pe care le folosesc cvasi-zilnic şi îşi gestionează cu atenţie bugetele legate de alimentarea şi întreţinerea vehiculelor.

La campania promoţională cu premii în valoare totală de 150.000 de lei poate participa orice persoană cu reşedinţa în România, care a împlinit 18 ani până la 3 noiembrie 2014 şi achiziţionează în perioada promoţiei carburanţi, produse sau servicii din benzinăriile MOL România, folosind un card Visa pentru achitarea tranzacţiei.

Participanţii trebuie să înscrie datele de pe bonul fiscal pe pagina de internet a campaniei http://visa.molromania.ro/. Clienţii care înscriu şi seria cardului de fidelitate MOL Multibonus vor avea şanse duble de câştig.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi şi constau în 400 carduri de carburant MOL Silver cu valoarea unitară de 300 lei şi un card de carburant MOL Silver cu valoarea de 30.000 de lei.