Managerii şi antreprenorii români mai au două săptămâni pentru a beneficia de burse de studiu de până la 35% la programul WU Executive MBA Bucharest (P)

WU Executive Academy, parte a Vienna University of Economics and Business – cea mai mare universitate de business din Europa, urmează să îşi încheie sesiunea de burse de studiu de până la 35% pentru programul Executive MBA care începe în 2017. Viitorii studenţi pot beneficia de reducerea de până la 12.000 de euro din valoarea totală de 35.000 euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la sfârşitul lunii septembrie.

 

Prezent pe piaţa românească de 11 ani, programul de Executive MBA desfăşurat de WU Executive Academy în Bucureşti şi Viena a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România”* în 2008, 2010, 2014 şi 2015 şi se află în top 50 programe EMBA la nivel mondial**, înaintea unor universităţi de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. De asemenea, este în prezent singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB şi AMBA) din România.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Prin sesiunile de burse de până la 35% urmărim să facilităm accesul managerilor și antreprenorilor români la un program managerial recunoscut la nivel mondial, special conceput pentru a răspunde provocărilor reale cu care aceștia se confruntă în mediul actual de afaceri. De 11 ani, programul WU EMBA se află în topul preferințelor studenților români pentru avantaje precum calitatea cursurilor și a predării, învățarea interdisciplinară, competența internațională și networking-ul cu profesioniști din domenii și culturi diverse. Programul de burse se adresează tuturor managerilor şi antreprenorilor, femei şi bărbaţi, cu condiţia să întrunească regulile de participare. a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic  al programului Executive MBA Bucharest.

În cei 11 ani, 260 de cursanţi au absolvit programul WU Executive MBA Bucharest, dintre care peste 40% ocupă poziţii de top management şi aproximativ 60% poziţii de middle management. Domeniile predominante din care aceştia provin sunt industria de finanţe/bănci/asigurări (35%), IT&Telecomunicaţii (15%) şi FMCG, retail şi industria manufacturieră (7% fiecare). În urma terminării programului, aproximativ 60% din absolvenţi au beneficiat de creşteri salariale de până la 50% sau chiar dublări de salariu (7%). De asemenea, peste 30% au avansat în carieră, peste 35% şi-au schimbat locul de muncă, iar 10% dintre aceştia şi-au lansat propria afacere.

Succesul programului se datorează atât reputaţiei profesorilor de la unele dintre cele mai prestigioase universităţi internaţionale: IESE Business School – Spania, INSEAD – Franţa şi Carlson School of Management – USA, cât şi celor două rezidențiate internaţionale din cadrul programului, în Austria şi UŞA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu managerii din diverse companii aflate în tranziţie sau într-o fază de dezvoltare şi globalizare a business-ului.

Acestor beneficii li se adaugă și structura specială a cursurilor, axată în proporţie de peste 80% pe studiile de caz internaţionale exclusive, aplicate pe situaţiile actuale ale companiilor, tehnică de curs care permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures şi, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning, suportul tehnic pus la dispoziţia cursanţilor (ex: tabletă de ultima generaţie) şi accesul on-line la biblioteca Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena.

Termenul de înscriere la Executive MBA este 15 octombrie 2017. Acesta se va desfăşura pe parcursul a 14 luni, în regim part time, studenţii având astfel posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională. Programul de Executive MBA din România se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră. Pentru mai multe informaţii despre program şi condiţiile de înscriere, cei interesaţi sunt rugaţi să acceseze WU Executive MBA Bucharest.

*  Conform Top MBA realizat de Ziarul Financiar

** Conform Top EMBA 2015 realizat de prestigioasa publicatie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)