Întrebări pentru viitorul țării! EY România le caută în continuare pe cele mai bune (P)

Românii au înțeles că este esențial să se implice activ pentru a declanșa o schimbare în viitorul țării. EY România crede că spiritul critic și întrebările bine puse pot oferi soluții eficiente la multe dintre problemele cu care se confruntă societatea noastră în prezent. De aceea, pe 23 mai, compania a lansat platforma de idei www.25deIntrebari.ro și a invitat oameni de business, lideri de opinie și publicul larg să înscrie o întrebare care poate aduce o schimbare în viitorul României. Programul a scos la iveală că educația, agricultura, infrastructura și sănătatea sunt printre domeniile în care românii își doresc o transformare pe termen lung.

Puteți trimite în continuare întrebări care pot schimba România, până pe 18 iunie, iar cele mai bune 25 de întrebări vor fi selectate de un juriu format din experţi din diferite domenii şi vor primi răspuns într-un raport ce va fi publicat atât sub forma unei cărți fizice, cât și în format digital, în octombrie 2017.

Începând cu 20 iunie, membrii juriului vor analiza întrebările înscrise și le vor selecta pe cele mai bune, ținând cont de o serie de criterii: relevanța pentru tema campaniei, originalitate (să atragă atenția asupra unor domenii din afara reflectoarelor), funcționalitate (posibilitatea de a răspunde cât mai complex), impactul posibil (să permită părților interesate să implementeze măsuri exacte pentru a genera un curent transformator în România). Întrebările care vor obține un loc în lista favorită a experților, vor fi anunțate în luna iulie.

Până acum, au fost înscrise peste 100 de întrebări, printre care: Putem să înglobăm tehnologia în munca noastră? Cum putem crește calitatea educației din România? Cum putem contribui la îndrumarea tinerilor din punct de vedere social și profesional? Ce aș putea face pentru a aduce românii înapoi în țara lor?

„Suntem încântați să vedem deschiderea publicul larg și a liderilor de opinie care au ales să se implice în proiectul 25 de întrebări pentru viitorul României. Credem cu tărie că inițiativa EY are potențialul de a avea un impact real în viitorul țării printr-o uniune a forțelor din sectorul public și privat. Descoperim întrebări noi în fiecare zi pe platforma de idei www.25deIntrebari.ro și ne bucură entuziasmul publicului pentru acest proiect” – Bogdan Ion, Country Managing Partner EY România.

În 2017, EY România aniversează 25 de ani de activitate, o perioadă în care se poate afirma că a contribuit la viitorul României prin: sprijinirea mediului antreprenorial, consultanța oferită investitorilor străini înainte de intrarea pe piața locală și asistența acordată statului în privatizarea marilor companii românești.