Burse de până la 35% pentru programul de Executive MBA, oferite de cea mai mare universitate de business din Europa

Cea mai mare universitate de business din Europa, WU Executive Academy — programul de EMBA al Vienna University — oferă burse de până la 35% (aprox. 12.000 Eur) pentru programul organizat în București. Recunoscut ca fiind cel mai bun program de EMBA din România*, acesta se adresează managerilor și antreprenorilor cu experiență în management de minim 5 ani și se desfășoară în regim part time pe parcursul a 14 luni consecutive.

Tripla acreditare EQUIS, AMBA, AACSV primită de Vienna University, reprezintă unul din punctele forte ce sporesc și mai mult calitatea acestui program și plasează universitatea în 1% din totalul de 750 universități și școli de business internaționale care beneficiază de aceasta acreditare. De asemenea, WU Executive MBA este printre puținele programe unde structura cursurilor este axată în proporție de peste 80% pe studiile de caz internaționale exclusive, iar tehnica de curs permite și încurajează interacțiunea studenților între ei și alumni, prin organizarea de guest lectures.

„Indiferent de industria în care un manager sau un antreprenor dorește să activeze sau activează deja, un program Executive MBA îți deschide ușile peste tot în lumea afacerilor. Acest program este extrem de versatil și valoros. De exemplu, în ultimele promoții ale noastre, peste 50% dintre cursanți au avansat în carieră sau și-au schimbat locul de muncă. Astfel, lansăm bursele de până la 35% întrucât ne dorim să facilităm accesul tuturor managerilor și antreprenorilor care vor să absolve un program Executive MBA de calitate și constant adaptat schimbărilor din mediul de afaceri.” a declarat Adriana Georgescu Program Manager al programului Executive MBA Bucharest.

Programul de Executive MBA organizat de WU este inclus în top 50 programe EMBA la nivel mondial**, înaintea unor universități de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Ceea ce îl diferențiază, printre altele, de alte programe de Executive MBA este faptul că oferă două rezidențiate în Austria și USA, care oferă studenților ocazia de a interacționa cu managerii din diverse companii aflate în tranziție sau într-o fază de globalizare a business-ului și de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale.

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conțină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at , curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului).

Programul de EMBA din 2017 va începe în luna noiembrie a acestui an și se va desfășura în regim part time până în luna ianuarie a anului 2019. Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, cei interesați sunt invitați să acceseze www.executiveacademy.at.

Despre WU Executive Academy:

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa, cu o tradiție de peste 100 de ani în educație managerială. WU este printre cele 1% universități și școli de business din lume și una dintre cele două universități de afaceri din lumea vorbitoare de limbă germană care îndeplinesc standardele înalte ale acreditarilor AACSB, AMBA și EQUIS.

Portofoliul educațional al WU Executive Academy include programe de Executive MBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate și diverse programe de studiu pe termen scurt, universitatea fiind unul dintre principalii furnizori de educație managerială în Europa Centrală și de Est. Programele și rezidențiatele sale se desfășoară în peste 15 tări de pe 4 continente.

Despre Executive MBA Bucharest

Lansat in 2006, programul Executive MBA Bucharest a fost desemnat “Cel mai bun program de Executive MBA din România” în anii 2008, 2010, 2014 și 2015 și se află în top 15 al celor mai bune programe de EMBA din Europa și în top 5 al celor din tările vorbitoare de limba germană (Germania, Austria, Elveția). În prezent este singurul program triplu acreditat (EQUIS, AACSB si AMBA) din România.

* Conform ZF TOP MBA 2008, 2010, 2014, 2015

**Conform Top EMBA 2015 realizat de Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)