Câştigătorii burselor la EMBA University of Hull

E ziua în care îi anunțăm pe cei doi câștigători ai burselor la EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca.

Delia Ungur, managerul Agenției de Dezvoltare Oradea, este în bună măsură responsabilul pentru expansiunea fantastică pe care orașul său a cunoscută în ultimii ani. Spune că „Nimic nu se poate construi fără educație.” În eseul cu care a convins juriul, Delia Ungur vorbește despre eforturile de reformare a sistemului educațional local, precum și de conectarea acestuia cu mediul de business, prin refacerea școlilor profesionale.

Celălalt câștigător este domnul Patriciu-Andrei Achimas-Cadariu, fostul ministru al Sănătății, Profesor asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca. Domnul Achimaș-Cadariu a fost, de altfel, selecționat și la ediția precedentă a burselor la EMBA University of Hull, dar a fost nevoit să renunțe pentru a prelua postul de ministru al Sănătății.

Felicitări celor doi câștigători! Dar multe mulțumiri și celor care au arătat interes pentru acest program și au aplicat!

Bursele au fost acordate de University of Hull, SIF Moldova, Banca Transilvania, Electrogrup, în colaborare cu Biziday, pentru a contribui astfel la formarea unei noi generaţii de antreprenori.

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie 2015. Cursurile sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internaţională. Admiterea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt după modelul britanic, similar şcolilor de business deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman. EMBA University of Hull este acreditat internaţional atât de AMBA (The Association of MBAs), cât şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).