Domnule Grindeanu, nu fugiți de răspundere!

Am plecat din Piața Victoriei conștient de faptul că nimeni nu poate rezista unei astfel de presiuni și că cel mai probabil Guvernul Grindeanu va demisiona. Ceea ce mă îngrijorează nu e asta, oricum va trebui să facă și asta, dar nu înainte de a îndrepta răul major făcut prin această lovitură aplicată societății românești.

Iresponsabilitatea nu se repară cu altă iresponsabilitate!

Domnule Grindeanu! Nu ați fost capabil să rezistați presiunilor unor infractori, faceți măcar acum dovada bărbăției politice, dați dovada decenței de a nu vă sinucide guvernul înainte de a repara ceea ce ați făcut.

Retrageți ordonanța! Retrageți proiectul de lege pentru grațiere! Dacă demisionați, guvernul interimar nu va mai avea dreptul legal să facă asta. Mai avem nouă zile și e clar acum că planul păpușarilor dumneavoastră a fost acela să vă sacrifice tocmai pentru a nu mai putea întoarce ordonanța.

Domnule Premier, lăsați-ne să ne pronunțăm prin referendum, pentru a îndepărta odată pentru totdeauna pericolul legalizării corupției, cu care partidul dumneavoastră amenință România la intervale regulate de timp!

Faceți asta și poate, într-o zi, vă veți mai putea uita în ochii copiilor dumneavoastră, ai vecinilor, prietenilor dumneavoastră și ai cetățenilor acestei țări.

Moise Guran