Dăruiește Lumina Crăciunului! Dăruiește 10 kwh, cu un like! (P)

E.ON Energie România te invită să dai o valoare de 10 kwh Like-ului tău. Nu din factura ta! Pur și simplu la fiecare Like pe care îl dai campaniei „Dăruiește Lumina Crăciunului”, una dintre instituțiile publice, pe care tot o le alegi, primește gratis 10 kwh de electricitate. E mult? E puțin? E energia consumată de un bec de 60 de wați care ar sta aprins non-stop o săptămână. Dar cine țin un bec aprins non-stop o săptămână? În România sunt pensionari care cam atât consumă într-o lună.

Ideea este însă aceea de a dărui, cui vrei tu, practic bani, sub formă de energie electrică, ce se scade din factură. Cu un click pe poza de mai jos, ajungi direct pe pagina campaniei, unde vei fi invitat să alegi dintr-o listă de spitale, școli, case de copii sau cămine de bătrâni, unde vor merge cei 10 kwh dăruiți de E.ON Energie România cu ajutorul tău.

daruieste lumina bun

„Dăruieşte Lumina” este una dintre cele mai mari campanii de social media. Bineînțeles, este și o modalitate prin care E.ON Energie România întoarce societății grijă și responsabilitate.

Se desfășoară din 2015 când, în luna aprilie, de Paște, au fost oferiți 100 de mii de kWh spre beneficiul unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 județe. Campania a fost continuată în decembrie 2015, când au fost dăruiți peste 200.000 kWh către 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude. Numai în acești doi ani, E.ON România a susținut cu peste 9,3 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunitățile în care își desfășoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor inițiative ridicându-se la aproximativ 260.000.