E.ON aduce în România cea mai prestigioasă competiţie internaţională de eficiență energetică (P)

Obiectivul E.ON Energy Globe Award (EEGA) este găsirea celor mai bune proiecte de eficienţă energetică. Publicul din România trebuie să știe că pentru o serie de provocări majore ale momentului există soluţii inteligente care pot și trebuie să devină modele de urmat în cadrul eforturilor globale de protejare a mediului înconjurător şi de conservare a resurselor naturale.  Acesta este așadar un concurs de idei, unele puse în practică, altele încă la stadiul de idei.

eon 1

Ai un proiect sau o idee interesantă prin care casa ta, ori clădirea în care lucrezi sau orașul în care trăiești pot să-și asigure energia din surse prietenoase cu mediul înconjurător ori să-și eficientizeze consumul de energie? De ce să le ții pentru tine? Ideea ta poate primi apreciere si susținere din partea comunității, poate deveni un model de urmat pentru generatiile viitoare, deci hai să o punem în lumina reflectoarelor!

Tot ce trebuie să faci este să intri pe www.energyglobe.ro și să completezi formularul de înscriere în competiția E.ON Energy Globe Award Romania.

Mare atenție! Concursul are cinci categorii!

categoriiLa toate categoriile sunt acceptate şi premiate proiectele deja realizate, cu excepţia categoriei Idei, în cadrul căreia sunt premiate doar acele proiecte care urmează să fie realizate. Termenul până la care se poate face înscrierea este vineri, 15 iulie 2016. Proiectele câștigătoare la fiecare categorie în parte vor fi recompensate cu premii valoroase, vor fi promovate și se vor bucura de un larg interes din partea opiniei publice. eon3Selectarea şi evaluarea acestora se va realiza de către un juriu independent format din specialişti de renume, iar decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei Gale organizate în luna octombrie la Bucureşti. Marele câştigător se va califica la etapa internațională a Energy Globe Award.

Energy Globe Award (www.energyglobe.info) a fost creat în 1999 de pionierul austriac Wolfgang Neumann, iar în acest moment este cel mai important premiu din lume pentru soluții de economisire a energiei si protecția mediului. Prin implicarea sa în organizarea acestei competiții, E.ON România se alătură eforturilor globale de protejare a mediului înconjurător și de conservare a resurselor naturale. Romania intră, astfel, în familia celor peste 170 de țări din lume unde este premiată, prin intermediul Energy Globe Award, excelența în domeniul eficienței energetice, protejarii mediului și promovării resurselor regenerabile.