(P) Burse de pana la 35% oferite de programul WU Executive MBA Bucharest. Încep înscrierile!

Graduation_005

Programul de Executive MBA al Vienna University – cea mai mare universitate de business din Europa – oferă burse de pana la 35% (aprox. 12.000 Euro) pentru programul organizat în București. Acesta a fost de cele mai multe ori pe primul loc în topul celor mai bune programe de MBA din Romania1 și se adresează managerilor și antreprenorilor cu minimum cinci ani de experiență în management. Programul se desfășoară în regim part-time, pe parcursul a 14 luni consecutive.

Unul dintre punctele forte care sporesc si mai mult calitatea acestui program este dat de tripla acreditare EQUIS, AMBA si AACSB, primită de Vienna University. Doar 1% din totalul de 750 universități si școli de business internaționale beneficiază de această acreditare. De asemenea, WU Executive MBA este printre puținele programe unde structura cursurilor este axată în proportie de peste 80% pe studiile de caz internaționale exclusive, iar tehnica de curs permite și încurajează interacțiunea studenților între ei si alumni, prin organizarea de guest lectures.

Un program Executive MBA îți deschide ușile peste tot în lumea afacerilor. Este extrem de versatil si valoros, indiferent Bodo B. Schlegelmilchde industria în care un manager sau antreprenor activează sau vrea să intre. Spre exemplu, în ultima promoție 2014-2016, aproximativ 50% dintre cursantii noștri și-au schimbat locul de muncă sau au avansat în cariera. Cu aceste burse de pana la 35%, ne dorim sa facilitam accesul tuturor managerilor si antreprenorilor care vor sa urmeze un program Executive MBA de calitate, constant adaptat schimbarilor din mediul de afaceri.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

Programul de Executive MBA organizat de WU este inclus în top 50 programe EMBA la nivel mondial1, înaintea unor universități de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Ceea ce îl diferențiază, printre altele, de alte programe de Executive MBA, este faptul că oferă două rezidențiate în Austria si USA, ocazii pentru studenți de a interacționa cu managerii din diverse companii aflate în tranziție sau într-o fază de globalizare a business-ului, extinzându-și astfel rețeaua de contacte profesionale.

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program. Acesta trebuie să conțină un set de documente în limba engleza (cerere de aplicare disponibila pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, două scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricola cu notele obtinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului).

Programul de EMBA din 2016 va începe în luna noiembrie a acestui an și se va desfășura în regim part-time până în luna ianuarie a anului 2018.

Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, cei interesați sunt invitați să acceseze www.executiveacademy.at.

1 Conform Top EMBA 2015 realizat de Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)