49.855 afișări

Există un plan, bine pus la punct, de scăpare a corupţilor

13493456_10202066173891799_1428465876_o

de Moise Guran

De două luni vă avertizez că există un plan bine pus la punct de scăpare a corupţilor. Politicienii noştri nici nu-s prea deştepţi în ticăloşia lor, interesele le sunt evidente, dar ceea ce mă scoate din sărite şi mă indignează cel mai mult este tupeul. După ce parlamentarii şi-au votat dezincriminarea incompatibilităţilor, Liviu Dragnea şi-a reproşat o neatenţie, iar Alina Gorghiu a spus că atât îi duce pe ei capul. Dar cine e capul PNL, doamnă?

Jurnalistul Teo Tiţă observă faptul că cei mai mulţi dintre actualii parlamentari nu vor mai candida, deci pot vota orice, căci oricum n-au nimic de pierdut. Tapalagă zice că e o adevărată revoluţie a borfaşilor şi că nu mai avem opoziţie care să scoată lumea în stradă. Normal că nu mai avem, dezincriminarea celor care şi-au angajat neamurile pe banii statului a fost votată de tot Parlamentul cu o singură abţinere. Nu un vot contra, o abţinere.

Florin Negruţiu, pe Republica, sugerează că lumea ar trebui să iasă în stradă, că aşa s-ar întâmpla în orice ţară normală, dar la noi problema este că populaţia a devenit indolentă şi miseurpistă. Peste toţi, la televizor, Cristian Tudor Popescu zice că dacă populaţia nu înţelege ce se întâmplă avem două variante, ambele proaste, ori suntem un popor de retardaţi, ori unul de slugi hoaţe.

Eu nu mai am ce să vă mai spun în plus faţă de ceea ce v-am spus până acum.

Și-au luat ţara înapoi şi fac cu ea ceea ce vor, folosind rezultatul ultimelor alegeri ca pe o justificare… Lumea nu e interesată de faptul că ei sunt hoţi, ba chiar acum au şi tupeul de a afişa acest lucru, schimbând binele cu răul, explicându-ne că e normal să fii puţin corupt, iar dacă te prinde DNA-ul sau ANI, e firesc să corectezi legea pe care vaaai! ai încălcat-o din neatenţie, vorba lui Dragnea. Că atât te-a dus capul, vorba lui Gorghiu.

E final de sesiune parlamentară, aleşii pleacă în vacanţă, viaţa continuă şi continuă prost în România. Le urez parlamentarilor vacanţă cu soare.

Soare şi vreme frumoasă, la fel cum zic meteorologii că va fi în toată România zilele astea.

Poate vrei să citești și

Un îndemn explicit și asumat la revoltă publică