Lucrăm la Aplicația Biziday! Poate vrei să ne ajuți…

Încercând să dibuim o altă paradigmă de comunicare în societate, ne-am apucat să construim o aplicație de știri (pentru mobil cu sistem Android sau iOS) care să filtreze pentru dumneavoastră ce e adevărat de ce e fals, ce e relevant de ce este click-bait, o aplicație care să fie utilă fără să fie intruzivă, să nu deranjeze utilizatorul decât pentru lucruri importante, ba chiar să și ghicească ce e important și ce nu este, în mod particular, pentru fiecare utilizator în parte.

Acest tip de aplicație este desigur pentru oamenii ocupați, care nu mai au timp sau chef de televizor. Eu cred că viitorul știrilor ăsta este, iar telefonul mobil va deveni într-o măsură mult mai mare decât televizorul principalul mijloc de comunicare în masă.

Una peste alta, în câteva săptămâni vom fi gata cu o variantă beta a aplicației și avem nevoie de voluntari care să ne ajute să definim profile de utilizator, astfel încât să fim cât mai preciși atunci când vom lansa varianta finală.

Tot ceea ce ne interesează de la un voluntar este clasicul ASL (age, sex, location). Vârsta, sexul și județul în care se află acesta.

Calibrarea aplicatiei în perioada de test (care va începe în august sau septembrie) ne va permite să facem un pic de magie după aceea, căci ne-am propus să ghicim profilul utilizatorului fără a-i cere date personale. Ideea unei astfel de aplicații este să nu te deranjeze cu chestii care nu te interesează dar nici să nu pierzi informații care chiar sunt importante.

Așa că ne trebuie voluntari pentru o perioadă de test, fără obligații și fără beneficii, cu excepția acelora de a fi informați în timp real.

Dacă doriți să intrați în beta-test, vă rog să trimiteți un email la adresa [email protected]

În email trebuie să specificati vârsta, sexul și județul în care locuiți. De exemplu eu stau la București, dacă vreau să fiu beta-tester voi scrie în email 42, Masculin, Buc. De preferat la subject.

Imediat după ce veți trimite emailul veți primi un răspuns de confirmare. Adresa de email trebuie să fie reală pentru că pe ea veți primi în cursul acestei veri invitația de a descărca Aplicația Biziday, după o selecție de profile pe care o vom face noi. Dacă nu primiți invitația să nu fiți dezamăgiți, asta înseamnă doar că au fost foarte mulți oameni cu același profil.

Vă mulțumesc anticipat! Moise