(P) Burse de până la 35% oferite de programul de Executive MBA nr. 1 din România

WU Executive Academy – programul de EMBA al Vienna University, cea mai mare universitate de business din Europa – oferă burse de până la 35% (aprox. 12.000 de euro) pentru programul organizat în Bucureşti. Recunoscut ca fiind cel mai bun program de EMBA din România, acesta se adresează managerilor şi antreprenorilor cu experienţă în management de minim 5 ani şi se desfăşoară în regim part time pe parcursul a 14 luni consecutive.160130_Graduation_005

Unul din punctele forte care sporesc şi mai mult calitatea acestui program este dat de tripla acreditare EQUIS, AMBA şi AACSB primită de Vienna University, fapt ce o plasează în top 1% din totalul de 750 universităţi şi şcoli de business internaţionale care beneficiază de această acreditare. De asemenea, WU Executive MBA este printre puţinele programe unde structura cursurilor este axată în proporţie de peste 80% pe studiile de caz internaţionale exclusive, iar tehnica de curs permite şi încurajează interacţiunea studenţilor între ei şi alumni, prin organizarea de guest lectures.

Bodo Schlegelmilch_academic director EMBA BucharestUn program Executive MBA îţi deschide uşile peste tot în lumea afacerilor. Este extrem de versatil şi valoros, indiferent de industria în care un manager sau antreprenor activează sau vrea să intre. Spre exemplu, în ultima promoţie 2014-2016, aproximativ 50% dintre cursanţii noştri şi-au schimbat locul de muncă sau au avansat în carieră. Prin lansarea burselor de până la 35% ne dorim să facilităm accesul tuturor managerilor şi antreprenorilor care vor să urmeze un program Executive MBA de calitate, constant adaptat schimbărilor din mediul de afaceri.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest.

Programul de Executive MBA organizat de WU este inclus în top 50 programe EMBA la nivel mondial, înaintea unor universităţi de prestigiu, precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Ceea ce îl diferenţiază, printre altele, de alte programe de Executive MBA este faptul că oferă două rezidenţiate în Austria şi SUA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu managerii din diverse companii aflate în tranziţie sau într-o fază de globalizare a business-ului şi de a-şi extinde reţeaua de contacte profesionale.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Programul de EMBA din 2016 va începe în luna noiembrie a acestui an şi se va desfăşura în regim part time până în luna ianuarie a anului 2018. Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze www.executiveacademy.at.

Despre WU Executive Academy

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa şi una din cele două universităţi de afaceri din lume vorbitoare de limba germană care îndeplineşte standardele ridicate ale acreditărilor AACSB, AMBA şi EQUIS. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputaţie excepţională în calitate de furnizor de educaţie în domeniul managerial. Portofoliul educaţional al WU Executive Academy include programe de MBA, EMBA, Professional MBA, Master of Laws, certificări universitare, programe corporate, dar şi diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educaţie în Europa Centrală şi de Est. În fiecare an, până la 750 de studenţi absolvenţi şi aproximativ 1.200 de manageri, experţi din peste 75 de ţări, studiază în cadrul programelor de Executive MBA. În prezent, programele şi rezidenţiatele sale se desfăşoară în peste 15 de ţări de pe trei continente.

Programul Executive MBA Bucharest a fost lansat în 2006 şi este programul de MBA nr.1 din România. Pe lângă cele două acreditări AMBA şi EQUIS, WU Executive MBA a primit în 2015 şi cea de-a treia acreditare oferită de prestigioasa instituţie AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).