BIZIDAY: MIERCURI, 02 martie 2016

  • Donald Trump și Hillary Clinton sunt cei mai probabili candidați în cursa pentru Casa Albă. Deja zarurile par aruncate căci oricât de controversată ar fi doamna Clinton, Trump a reușit să sperie cam toatîă societatea americană. În altă ordine de idei, singura șansă a lui Hillary de a câștiga alegerile este aceea de a candida împotriva lui Donald Trump și doar a lui.
  • Mai mult de jumătate dintre polițele RCA din România sunt deținute de trei companii de asigurări cu probleme. Procurorii au făcut azi percheziții la Carpatica Asig, compania la care 850 de mii de români au ales să îşi asigure maşinile. Patronul, Ilie Carabulea este suspectat că ar fi falsificat contabilitate pentru a putea rămâne pe piață.
  • DNA a cerut Camerei Deputaților să ridice imunitatea în vederea arestării social-democratului Cristian Rizea. Acesta susține că a primit 300 de mii de euro de la un benevoitor pe care l-a cunoscut la dentist, dar procurorii susțin că binevoitorul era un investitor ce avea nevoie de influență la regia protocolului de stat şi la primăria Chiajna.