BIZIDAY: MIERCURI, 16 decembrie 2015

  • Consilierii generali au aprobat proiectul care prevede construirea a trei blocuri, de trei, şapte şi unsprezece etaje pe terenul de lângă casa memorială Tudor Arghezi. Unii dintre ei nu au ştiut ce votează. Cum au reacționat când au fost întrebați de proiect au votat?
  • Procurorii DNA au pus sechestru pe o parte din averea lui Ioan Niculae. Mai precis, pe mai multe clădiri și terenuri în valoare de 2 milioane de euro, care fac parte din patrimoniul Interagro. Sechestrul a fost pus în dosarul ce vizează fapte de evaziune fiscală, trafic de influență și spălare de bani, în care omul de afaceri Ioan Niculae este urmărit penal împreună cu fostul președinte al Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
  • O nouă iarnă, probleme la fel de vechi. Pentru sute de kilometri de drumuri din România nu există contracte pentru deszăpezire. Cu alte cuvinte, când va ninge, companie de drumuri se va ocupa de deszăpezire, cu utilajele proprii. Altfel, pentru restul drumurilor, CNADNR are un buget de 50 de milioane de euro.