BIZIDAY: MARȚI, 8 decembrie 2015

  • Narcis Neaga a fost demis de la Compania Națională de autostrăzi și drumuri. Oficial i-a fost întreruptă delegația, neoficial DNA-ul investighează deja modul în care s-a luat decizia acceptării de către stat a lucrărilor la autostrada Sibiu-Orăștie. La toată autostrada, nu numai la tronsonul Săliște-Cunța, cel închis pentru a fi demolat pe tronsoane.
  • La Bacău spitalul județean a fost dotat cu aparatură modernă în valoare de 10 milioane de lei, dar aparatura stă nefolosită de trei ani. Asta pentru că în Bacău Primăria a achiziționat echipamentele medicale înainte ca lucrările la construcția spitalului municipal să fie finalizate. Partea proastă e că nici acum, la 8 ani de la începerea lucrărilor, spitalul nu este finalizat, căci firma care s-a ocupat de construcție a intrat în insolvență.
  • Locuințele s-au scumpit în ultimul an cu cu 4,7 la sută, la nivel național. Și dacă la București nu se poate vorbi practic de nicio creștere de prețuri, Clujul și Timișoara bat recordurile scumpirilor.