BIZIDAY: Miercuri, 18 noiembrie 2015

    • Franţa rămâne în stare de alertă maximă, în special în regiunea pariziană. Cea mai amplă operațiune antitero a avut loc noaptea trecută, când forţele speciale au intervenit în forţă în suburbia Saint-Denis din nordul Parisului. În această seară analizăm filmul evenimentelor din Franța.
    • Cel puțin până acum, România nu a fost ținta vreunui atentat terorist. Să sperăm că așa va rămâne. Pe de altă parte, să nu vă imaginați că valul de atentate nu va avea repercusiuni asupra țării noastre. Foarte probabil, dreptul la liberă circulație al Uniunii Europene va fi serios îngrădit, cât despre zona Schengen, sunt șanse mari ca aceasta să dispară de facto, cel puțin o vreme. Ce alte riscuri mai există?
    • Ce găseşte Dacian Cioloş la Guvern? Ce moştenire preia de la Victor Ponta? În această seară încercăm să analizăm care au fost cei mai buni premieri ai României: premierii de criză, premierii post-criză, tehnocrații sau premierii de creștere.
    • După aproape 9 luni la şefia CFR SA, Dan Costescu a preluat conducerea ministerului Transporturilor. Este al treilea demnitar care ocupă acest post de la începutul anului şi până acum. Care este marea provocare a noului ministru?

Despre toate acestea, dar și despre linia de feribot care leagă Constanța de Istanbul, câți turiști străini sunt atrași de turismul de vânătoare de la noi sau ce caută românii de Black Friday, aflați din ediția de miercuri a emisiunii Biziday.