BIZIDAY: Joi, 12 noiembrie 2015

  • Klaus Iohannis a pierdut o casă din centrul istoric al Sibiului, în urma unei decizii luate astăzi de Curtea de Apel Braşov. Hotărârea, fundamentată pe tardivitatea depunerii motivelor de recurs, nu mai poate fi contestată.
  • După ce au fost controlate şi chiar amendate de fisc pentru că dădeau note de plată în locul bonurilor fiscale, zeci de localuri din Bucureşti au ajuns şi în atenţia DIICOT. Patronii acestora sunt acuzaţi că foloseau un soft special care le permitea ca la finalul zilei să reducă valoarea încasărilor.
  • În mai multe comune din Vâlcea bibliotecile au rămas fără calculatoarele donate de Fundația Bill Gates pentru că acestea ori nu au fost utilizate, ori au fost folosite, dar în alte scopuri decât pentru biblioteca sătească.

Despre toate acestea, dar și despre protestele ANAF, cât costă să construiești o casă de la ”zero”, de românii nu vor să mai ia credit pentru casă, cum sunt descurajați tinerii care vor să își demareze propria afacere, cât economisesc românii penru sărbători, ce prevede Legea Supravegherii Digitale, puteți afla din ediția de joi a emisiunii Biziday.