BIZIDAY: Miercuri, 14 octombrie 2015

A apărut într-un sfârşit textul amnistiei fiscale făcute de Guvern, iar din momentul în care va apărea în Monitorul Oficial, aceasta va fi lege. O lege care nu a fost dezbătută public, a cărei text a nu a fost ştiut până acum, o lege care taie câteva sute de milioane de euro datorii dintr-o mişcare a pixului primului-ministru.
Românii sunt mari amatori de maşini, iar datele arată că numărul de maşini second-hand cumpărate în România a crescut faţă de anul trecut. Marea lor majoritate sunt Volkswagen-uri diesel, adică exact acele maşini legate de marele scandal. Dar procurorii au descoperit şi un veritabil labirint de firme fantomă în Cluj, care erau folosite pentru a pierde urma maşinilor la mâna a doua importate.
Iar Lukoil a descoperit importante zăcăminte de gaze naturale în Marea Neagră, pe platforma continentală românească. Mai exact, în una din zonele câştigate de România în urma procesului de la Haga legat de Insula Şerpilor.
Despre acestea, dar şi despre Euroins, hackeri, şcoala fără note, ce îi nemulţumeşte pe angajaţi, programe de înarmare, metroul din Londra, Siria, retrocedări şi lichidări frauduloase, aflaţi în ediţia din această seară a emisiunii noastre.