Câştigătorii burselor la EMBA University of Hull

burseeAvem noutăţi mult aşteptate de cele peste 120 de persoane care s-au înscris pentru a câştiga una dintre cele două burse la EMBA University of Hull, şcoala de business 100% britanică din Cluj-Napoca.

Beneficiarii burselor de 15.000 euro fiecare, pentru ambii ani de studiu, sunt Nicolae-Adrian Dragomir, proprietar şi specialist în chirurgie orală şi maxilofacială la Clinica Dentară Adadent din Cluj-Napoca şi Patriciu-Andrei Achimas-Cadariu, Manager al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă”, Cluj-Napoca şi Profesor asociat la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”, Cluj-Napoca.

Felicitări celor doi câștigători! Dar multe mulțumiri celor care au arătat interes pentru acest program și au aplicat!

Bursele au fost acordate de University of Hull, SIF Moldova, Banca Transilvania, Electrogrup, în colaborare cu Biziday, pentru a contribui astfel la formarea unei noi generaţii de antreprenori.

EMBA dublu acreditat internaţional

EMBA University of Hull a fost lansat în Cluj-Napoca în februarie. Cursurile sunt susţinute de profesori din Marea Britanie, de la University of Hull, iar diploma de absolvire este internaţională. Admiterea, curricula, predarea cursurilor şi examinările sunt după modelul britanic, similar şcolilor de business deschise de University of Hull în Hong Kong, Singapore, Bahrain şi Oman. Din prima generaţie de cursanţi ai EMBA University of Hull din Cluj-Napoca, fac parte aproape 30 de persoane din top managementul şi middle managementul unor companii din domenii precum: financiar-bancar, energie, comerţ, inginerie, tehnologie, IT, resurse umane etc. EMBA University of Hull este acreditat internaţional atât de AMBA (The Association of MBAs), cât şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business).

Le dorim mult succes bursierilor şi, având în vedere că sunt medici cu spirit antreprenorial, suntem siguri că tot ceea ce vor învaţă vor pune în slujba oamenilor, a sănătăţii, de fapt, în slujba noastră.