(P) Canon Cashback – cumperi produse noi și primești bani înapoi!

Fotografiile ne duc de cele mai multe ori cu gândul la amintiri și vacanțe, despre care ne place să povestim la întâlnirile cu prietenii sau cu familia. Acum, când suntem încă la început de vară, dorința de vacanță și noi aventuri este și mai acută. Vrem să avem ce povesti la toamnă, dar vrem să și dovedim cu imagini cât de bine ne-am simțit sau prin ce întâmplări am mai trecut.

Pentru a încuraja spiritul de vacanță și de aventură din fiecare, între 15 mai și 31 iulie 2015, Canon îți dă înapoi o parte din bani, direct în contul tău bancar. Trebuie doar să profiți de campania Canon Cashback și să achiziționezi un produs aflat în promoție. În funcție de produsul Canon ales, suma de bani returnată este cuprinsă între 100 și 1000 de lei.

Indiferent de nivelul de cunoștiințe în ale fotografiei, oricine poate găsi un produs Canon adecvat nevoilor sale. Cei care nu au încă un echipament foto-video sau cei care vor să își îmbunătățească gama de produse Canon deținută pot alege produse din gamele EOS, PowerShot, Legria, Pixma, Speedlite, Selphy. O listă completă a produselor selectate poate fi consultată pe site-ul Canon.

Pentru a profita de beneficiile acestei promoții este important ca, după achiziționarea oricărui produs Canon din lista selectată, cumpărătorii să completeze cu atenție formularul de înregistrare. După înregistrare primești un mail de aprobare a cererii. Suma de bani aferentă valorii de Cashback se plătește doar prin transfer bancar, în contul menționat în formularul de înregistrare. Înscrierea se poate face până pe data de 16 august 2015, până la miezul nopții. Orice înscriere realizată mai târziu de această dată nu va fi luată în considerare.

Așadar, de ce să nu pleci în vacanță cu un produs Canon nou și cu bani în plus în buzunar?