(P) EY România a deschis înscrierile pentru ediția 2015 a competiției EY Entrepreneur Of The Year

 

DSC_1155

Compania de consultanţă EY a lansat a doua ediţie a competiţiei EY Entrepreneur Of The Year în România. Aceasta este singura competiţie dedicată antreprenorilor care se organizează la nivel global. EY Entrepreneur Of The Year are loc în acest an în 145 de oraşe din 65 de ţări, acoperind mai mult de 94% din economia globală. În fiecare an, în competiţia din intreagă lume sunt nominalizaţi peste 5.000 de antreprenori.

Pentru prima dată, în acest an România va avea un reprezentant în finala mondială de la Monte Carlo, unde 65 de antreprenori vor concura pentru titlul EY World Bogdan Ion CMP 3Entrepreneur Of The Year. La această competiție prestigioasă, România va fi reprezentată de Mircea Tudor, Președinte MB Telecom, câștigătorul primei ediții EY
Entrepreneur Of The Year. Lansăm cea de a doua ediție a competiției EY Entrepreneur Of The Year în România, la finalul căreia vom desemna un alt antreprenor român remarcabil care să ne reprezinte în finala mondială din 2016
”, a spus Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

România are antreprenori redutabili care au crescut afaceri valoroase și ale căror povești de succes merită să fie cunoscute nu doar local, ci și global. Prezența în competiția EY Entrepreneur Of The Year și în finala mondială oferă recunoașterea eforturilor și realizărilor extraordinare ale antreprenorilor români în fața comunității de afaceri locale și internaționale, dar și a publicului larg.

DSC_1665Înscrierile în competiție au început pe 14 mai 2015, iar antreprenorii sunt invitați să facă primul pas, completând formularul online de pe site-ul EY România.

Ediția din 2015 va avea următorul calendar:

  • Evenimentul de lansare: 14 mai 2015
  • Colectarea înscrierilor: 14 mai – 1 august 2015
  • Interviuri: 1 august – 30 septembrie 2015
  • Prima rundă de jurizare: 8 octombrie 2015
  • A doua rundă de jurizare: 22 octombrie 2015
  • Ceremonia națională de premiere: 12 noiembrie 2015

Astfel, după încheierea procesului de înscriere și jurizare a antreprenorilor candidați la titlul EY Entrepreneur Of The Year, desemnarea câștigătorilor va avea loc în cadrul galei naționale de premiere ce se va desfășura în luna noiembrie, urmând ca, în luna iunie 2016, câștigătorul să reprezinte România în competiția pentru titlul World Entrepreneur Of The Year.

Pentru selectarea câştigătorului Entrepreneur Of The Year 2015, un juriu independent va examina fiecare aplicaţie pe baza a şase criterii: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, impactul asupra comunităţii, capacitatea de inovare şi integritatea personală.

Juriul concursului Entrepreneur Of The Year 2015 este alcătuit din antreprenori şi profesionişti dedicaţi antreprenoriatului:

DSC_1662Mircea Tudor, Președinte MB Telecom, câștigătorul marelui premiu în 2014 – Președintele juriului
Marius Ștefan, CEO Autonom Rent a Car și unul dintre cei 6 finaliști ai primei ediții Entrepreneur Of The Year România, și
Mihai Marcu, Președinte Medlife, Cornel Marian, Managing Partner Oresa Ventures, şi Omer Tetik, Director General Banca Transilvania – aceștia trei fiind membri ai juriului și la prima ediție a competiției.

Pe lângă premiul EY Entrepreneur Of The Year, în România se vor acorda încă două premii: Social Entrepreneur Of The Year şi Emerging Entrepreneur Of The Year.

Condiţiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt următoarele: antreprenorul trebuie să aibă o afacere care să fie înființată de cel puţin 3 ani, să aibă cifră de afaceri în ultimii 2 ani şi să aibă un număr minim de 10 angajaţi (mai puţin pentru categoria Social Entrepreneur Of The Year). Candidatul trebuie să joace un rol activ în afacere şi să deţină o parte semnificativă din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Naţionalitatea română nu condiţionează participarea în competiţie, este important însă ca operațiunile afacerii să se desfășoare în cea mai mare parte în România.

Pentru mai multe detalii despre program vă rugăm accesaţi Eyromania.ro

Înscrie-te în competiție și demonstrează performanțele afacerii tale!