(P) WU Executive MBA Bucharest, pentru al doilea an consecutiv – programul de MBA nr. 1 din România

BOAnet_FF_20131015_1827

Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy – cea mai mare universitate de business din Europa, a obţinut şi anul acesta locul 1 în topul celor mai bune programe de MBA din România, singurul top al programelor de educaţie managerială de pe piaţa locală, realizat de Ziarul Financiar. Clasamentul are la bază opiniile exprimate de absolvenţii din ultima serie a fiecărei şcoli de afaceri dintre cele 8 participante.

Programul WU Executive MBA Bucharest a obţinut un punctaj mediu de 4,74 din nota maxima de 5, în urma evaluărilor primite de absolvenţii din promoţiile 2014 şi începutul anului 2015, pentru mai mulţi indicativi: networking, calitatea cursurilor, calitatea predării, experienţa profesorilor, îmbunătăţirea abilităţilor de management şi a calităţilor personale, logistică, aplicabilitatea la job şi componenta internaţională.

Ne bucurăm că WU Executive MBA s-a dovedit a fi şi în acest an cel mai apreciat program de MBA de către studenţi şi alumni. De-a lungul celor nouă ani de prezenţă în România, ne-au acordat încredere profesionişti din domenii ca IT&telecomunicaţii, financiar-bancar, retail&FMGC, sănătate, consultanţă sau specialişti din mediul public şi cel al organizaţiilor non-guvernamentale. Vrem să continuăm în a oferi această oportunitate extraordinară managerilor şi antreprenorilor români de avea o experienţă de top, atât pe plan educaţional cât şi personal, care le va dezvolta orizonturile de business şi le va spori valoarea ca profesionişti pe piata muncii” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Desfăşurat în regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programul este acreditat de către două dintre cele mai importante instituţii de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) şi EQUIS (European Quality Improvement System) şi este, de asemenea, clasat în top 100 programe EMBA la nivel mondial[1], înaintea unor universităţi de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Succesul se datorează atât reputaţiei profesorilor şi universităţilor la care aceştia predau, precum Thunderbird School of Global Management – USA şi Carlson School of Management – USA, cât şi celor două rezidenţiate internaţionale din cadrul programului, în Austria şi USA, care oferă studenţilor ocazia de a interacţiona cu managerii din diverse companii aflate în tranziţie sau într-o fază de globalizare a business-ului şi de a-şi extinde reţeaua de contacte profesionale.

Programul de Executive MBA organizat de WU în România se adresează managerilor cu o experienţă de minim 5 ani în domeniu şi care au inregistrat un progres solid în carieră. Cursurile vor începe în noiembrie 2015, iar aplicanţii pot beneficia şi de burse de studiu de până la 35%, ceea ce înseamnă o reducere de aproximativ 12.000 de euro din valoarea totală a şcolarizării.

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză: cerere de aplicare, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pasaportului.

[1] Conform Top EMBA 2014 realizat de prestigioasa publicaţie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)