(P) WU EMBA Bucharest – programul de EMBA numărul 1 din România, lansează burse de studiu de până la 35%

Programul de Executive MBA oferit de WU Executive Academy – cea mai mare universitate de profil din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu de până la 35%. Astfel, managerii români și străini care se vor înscrie începând din luna martie la programul part time de Executive MBA din București, vor putea beneficia de o reducere de pâna la 12.000 de euro din valoarea totală a școlarizării.

RO GRaduation_2015

 

Bursele se acordă în ordinea aplicațiilor și pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conțină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare, CV, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copie după traducerea autorizată în engleză sau germană a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului sau a CI).

“Potrivit studenților noștri români, unul dintre cele mai mari beneficii pe care un EMBA le oferă este acela de a-ți schimba percepția asupra lumii businessului și de a învăța să gândești la nivel global, indiferent că lucrezi într-o companie mare sau că pornești cu un start-up. Prin sesiunile de burse oferite anual, vrem să facilităm accesul tuturor managerilor profesioniști care vor să urmeze un program EMBA de calitate, constant adaptat schimbărilor din mediul de afaceri. În plus, prin îndrumarea unor profesori prestigioși în domeniu și prin varietatea backgroundului profesional din care provin studenții noștri, promitem o experiență de top cu focus pe învățarea interdisciplinară. Sperăm ca și în acest an să ne bucurăm de cât mai mulți înscriși.” a declarat Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

Deșfășurate în regim de part-time, pe parcursul a 14 luni, programele de tip EMBA organizate de WU în România și Austria sunt apreciate ca fiind nr. 1 în România și în top 100 programe EMBA la nivel mondial[1], înaintea unor universități de prestigiu precum University of Washington sau Copenhagen Business School. Succesul se datorează atât reputației profesorilor și universităților la care aceștia predau – Thunderbird School of Global Management – USA, Carlson School of Management – USA etc., cât și celor două rezidențiate internaționale din cadrul programului, în Austria și USA, care oferă studenților ocazia de a interacționa cu managerii din diverse companii și de a-și extinde rețeaua de contacte profesionale.

Acestor beneficii oferite de WU EMBA Bucharest li se adaugă și structura specială a cursurilor, axată în proporție de cel puțin 80% pe studiile de caz internaționale exclusive, aplicate pe situațiile actuale ale companiilor, tehnica de curs care permite și încurajează interacțiunea studenților între ei și cu alumni, prin organizarea de guest lectures și, de asemenea, calitatea sesiunilor de e-learning și suportul tehnic pus la dispoziția cursanților (ex: tableta de ultimă generație).

Programul de Executive MBA din România se adresează managerilor cu o experiență de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră. Programul va începe în noiembrie 2015 și se va desfasura pe parcursul a 14 luni, în regim de part time, studenții având astfel posibilitatea de a-și continua activitatea profesională.

Despre WU Executive Academy:

Programul EMBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este acreditat de către două dintre cele mai importante instituții de profil la nivel mondial: AMBA (Association of MBAs) și EQUIS (European Quality Improvement System) și este prezent pe piața românească din 2006.

WU Executive Academy este parte a Vienna University of Economics and Business (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și una din cele două universități de afaceri din lume vorbitoare de limba germană care îndeplinește standardele ridicate ale acreditărilor AMBA si EQUIS.

În fiecare an, până la 750 de studenți absolvenți și aproximativ 1.200 de manageri, experți din peste 75 de țări studiază în cadrul programelor de Executive MBA. În prezent, programele și rezidențiatele sale se desfășoară în peste 15 țări de pe trei continente.

[1] Conform Top EMBA 2014 realizat de prestigioasa publicatie Financial Times (cel mai important top MBA la nivel mondial)