(P) Antreprenorul Anului în România! Miercuri aflăm cine ne va reprezenta în finala de la Monte Carlo

EY W A Y

(EY România)

12 antreprenori finalişti au ajuns pe lista scurtă a competiţiei EY Entrepreneur Of The Year 2014 (http://eyromania.ro/eoty ). Câştigătorul va fi anunţat în cadrul ceremoniei de gală pe 12 noiembrie 2014. Antreprenorul anului în România va intra în finala mondială pentru titlul World Entrepreneur of The Year, în iunie 2015, la Monte Carlo.

Pe lângă titlul Entrepreneur of the Year, în cadrul Galei 2014 din România se vor acorda premiile Emerging Entrepreneur Of The Year și Social Entrepreneur Of The Year.

Competiţia Antreprenorul Anului s-a lansat în România pe 14 mai 2014. 40 de antreprenori români s-au înscris în prima ediție a concursului EY, din care juriul a selectat 12. E vorba de 12 oameni de afaceri, care conduc companii lider în sectoarele în care activează, realizând împreună venituri de 500 milioane de EUR și având un număr total de aproximativ 8.000 de angajați.

A urmat etapa colectării de aplicaţii, încheiată pe 1 august, etapa interviurilor la sediul antreprenorilor, desfăşurată între 4 august – 15 septembrie, și prima rundă de jurizare, pe 9 octombrie.

DSC_8465Pentru selectarea câștigătorilor competiției din România, juriul a examinat fiecare aplicaţie pe baza a şase criterii: spiritul antreprenorial, performanţa financiară, direcţia strategică, impactul asupra comunităţii, capacitatea de inovare şi integritatea personală.

Jurizarea concursului EY a fost făcută de profesioniști dedicaţi antreprenoriatului: Ştefania Eugenia Popp – Director Executiv Junior Achievement România, Mihai Marcu – Președinte Medlife, Iulian Stanciu – Director General eMag, Cornel Marian – Managing Partner Oresa Ventures şi Omer Tetik – Director General Banca Transilvania.

Ceremonia de gală, în cadrul căreia vor fi desemnaţi câştigătorii primei ediţii a competiției la nivel național, va avea loc pe 12 noiembrie 2014, în prezența comunității de business.

14H03449_RM

Cu o tradiție de 30 de ani, Entrepreneur of The Year este cea mai prestigioasă competiție internațională dedicată antreprenorialului. Se organizează în 145 de orașe din 60 de țări și premiază antreprenorii pentru viziunea strategică cu care își cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personală și, nu în ultimul rând, pentru impactul pozitiv asupra comunității.

Despre EY România

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 190.000 de angajaţi în peste 700 de birouri din 150 de ţări şi venituri de aproximativ 27,4 miliarde de USD, în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2014. Reţeaua noastră este cea mai integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienţilor servicii prin care să beneficieze de oportunităţile din întreaga lume.

În România, EY este unul dintre liderii de pe piaţa serviciilor profesionale, încă de la înfiinţare, în anul 1992. Cei peste 500 angajaţi din România şi Republica Moldova furnizează servicii integrate de audit, asistenţă fiscală, asistenţă în tranzacţii şi servicii de asistenţă în afaceri către companii multinaţionale şi locale. Avem birouri în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Chişinău. De la 1 iulie 2013, Ernst & Young a devenit EY, logo-ul s-a schimbat pentru a răspunde acestei modificări, iar noul tagline al companiei este „Building a better working world”. Această redefinire a identităţii vizuale vine să reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi pagina de internet: www.ey.com.