(P) Ernst & Young Antreprenorul Anului în România 2014

Ernst & Young România vă invită să vă înscrieți în programul Antreprenorul Anului în România/Entrepreneur Of The Year (EOY), destinat antreprenorilor români.

EY Entrepreneur of the Year

EOY este singura competiţie antreprenorială organizată la nivel global care îi invită pe antreprenorii români să concureze cu cei mai buni oameni de afaceri din 60 de ţări din întreaga lume.

În plus, antreprenorii români care se înscriu în competiție beneficiază de networking în cadrul unei influente comunităţi de lideri de business, de accesul la o reţea globală a antreprenorilor EOY şi de posibilitatea de a participa la diverse programe antreprenoriale EY. Mai mult, poveștile lor de succes vor beneficia de expunere în cadrul competiției, ceea ce va amplifica vizibilitatea şi brand awareness-ul afacerii.

Condițiile de participare

Pentru a se califica în programul EY Entrepreneur Of The Year – 2014 România, antreprenorul trebuie să: aibă o afacere care să fie înființată de cel puţin 3 ani, un flux de venituri de cel puţin 2 ani şi un număr minim de 10 angajaţi. Candidatul trebuie să joace un rol activ în afacere şi să deţină minim 20% din capitalul subscris al firmei, iar operaţiunile afacerii trebuie să se desfăşoare în România.

Mai multe detalii despre program și înscrieri, aici.

EOY_hero imageCompetiţia din România va avea următoarele etape:

I. Colectarea înscrierilor 14 mai – 25 iulie 2014

II. Interviuri la sediul antreprenorilor 20 iunie – 15 septembrie 2014

III. Două runde de jurizare 9 şi 23 octombrie 2014

IV. Ceremonia națională de premiere EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania 12 noiembrie 2014

V. Finala mondială World Entrepreneur Of The Year iunie 2015

 

Fiecare aplicaţie va fi analizată pe baza a şase criterii:

  • EOY_Salle des Etoilesspiritul antreprenorial,
  • performanţa financiară,
  • direcţia strategică,
  • impactul asupra comunităţii,
  • capacitatea de inovare şi
  • integritatea personală

 

Programul Entrepreneur Of The Year a fost demarat de Ernst & Young în 1986, în Statele Unite. Începând cu anul anul 2000, se acordă la Monte Carlo titlul World Entrepreneur Of The Year. În fiecare an, în competiţie sunt nominalizaţi peste 5.000 de antreprenori din întreaga lume.