Vă mulţumim!

 Fireworks-Wallpaper-640x360

Mult a fost şi puţin a mai rămas din acest an, 2013. Un an complicat din toate punctele de vedere, un an de trecere, de tranzit, încă nu ştim exact către ce. Pentru noi, cei care facem emisiunea Biziday la TVR1, cei care scriem pe acest site sau lucrăm la produsele radio care ajung la dumneavoastră prin intermediul Europa FM a fost un an bun. A fost încă un an în care am supraviețuit, și asta e tot ce contează. Chiar dacă au fost şi momente dificile, pentru noi ca profesionişti de media, dar şi ca oameni, momente de cumpănă sau de îndoială în care n-am mai fost siguri că vom reuşi să ieşim la liman, acum la final de an îmi vine să spun că a trecut ce a fost mai uşor, iar ce e mai greu abia ne aşteaptă. Nu, nu e o greseala… Aceasta este filozofia noastră de viaţă, este modul nostru de a fi pregătiţi pentru orice.

Ştiu că mulţi dintre dumneavoastră, vizitatorii acestui site, sunteţi relativ nou veniţi aici, ştiu că unii aţi venit pentru a urmări emisiunea de la tv înregistrată, din cauza schimbării orarului de difuzare, ştiu că unii sunteţi chiar supăraţi din cauza schimbării orei de difuzare operată în această toamnă. Important este să o urmăriţi, nu contează unde. Deşi audienţa la tv a crescut pe tronsonul 22.30-23.15, faţă de perioada în care emisiunea se difuza de la ora 19, mai importantă decât creşterea audienţei este modificarea de structură a publicului. La ora 19 nu sunt în faţa televizoarelor oamenii mai tineri, nu neapărat angajați, dar mai ales adolescenți, studenți, în general un public mai puțin interesat de subiectele grele pe care noi le împachetăm în aceste emisiuni pentru a fi pe înțelesul tuturor. După această schimbare i-am câştigat şi pe ei.

În acelaşi timp, persoanele active care lucrează de la prima oră a dimineţii şi nu-şi permit să stea în faţa televizorului până la ora 23 s-au mutat pe site unde urmăresc emisiunile noastre înregistrate. Este unul dintre motivele pentru care numărul de vizitatori unici dar și de pagini încărcate a explodat, determinându-ne să schimbăm de trei ori în ultimele luni serverul care găzduiește Biziday.ro, pentru că pur și simplu acesta nu făcea față traficului. În final am reușit printr-un parteneriat și o soluție specială găsită de cei de la Rohost, cărora le și mulțumesc cu această ocazie. Le mulțumesc de asemenea și băieților de la 3waves, cei care ne administrează site-ul și cărora le-am dat multe bătăi de cap în această toamnă. Tabloul de mai jos este justificarea noastră, este de fapt un sumar al audienței Biziday.ro, al modului în care dumneavoastră, cititorii acestui site ați dat click, depășind în unele zile chiar și 60 de mii de unici sau 150 de mii de pagini încărcate.

Iar noi vă mulţumim pentru asta!

 audienta blog final de an

Nu în ultimul rând vă enumăr partenerii noștrii, spuneți-le sponsori dacă vreți, susținători finaciari sau cum doriți, oricum firme importante din România care au înțeles că un jurnalism curat, fără interese economice sau politice ascunse, este benefic pentru noi ca țară și în final și pentru ei ca actori ai unui mediu de afaceri ce are mare nevoie de curățenie și lealitate.

Aceștia sunt Petrom, Carpatcement, Dacia, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Seenow, Schultz Consulting, Segarcea și alții pe care o să-i vedeți în curând pe acest site, sau flancând cu publicitate emisiunile noastre de la radio și de la tv.

Le mulțumim de asemenea colegilor și prietenilor de la TVR și Europa FM! Le urăm tuturor un an si mai bun!

Convingerea mea este că 2014 va depăși la toate capitolele 2013.

Moise