Caravana Ştirilor, în Galaţi. Cum este viaţa la Izvoarele, localitatea zguduită de cutremure

Ştirile tale sunt la TVR. Caravana a ajuns miercuri în judeţul Galaţi, la Izvoarele, localitatea care a fost zguduită, la propriu, de sute de ori anul acesta. Marţi, o groapă adâncă de doi metri s-a format în casa unei localnice. Întreaga poveste este prezentată de Andreea Archip şi Mihai Constantin, într-un nou reportaj la Telejurnal.

Caravana Ştirilor TVR a ajuns în localitatea din care s-au transmis cele mai multe ştiri şi reportaje în ultimele luni. Vorbim despre satul Izvoarele din judeţul Galaţi.

Inundaţiile şi, mai recent, succesiunea de seisme au pus comunitatea pe harta presei şi a televiziunilor de la noi. Pentru că autorităţile au evitat să dea un verdict clar asupra cauzelor acestor cutremure, oamenii fac şi acum speculaţii.

Comunitatea din Izvoarele îşi duce zilele guvernată de fenomene imprevizibile. Mai puţin unul, pe care îl au trecut în calendar:  Crăciunul. Părintele Casian umblă prin sat să vestească Naşterea Domnului.

În satul în care nenorocirile s-au ţinut lanţ. Oamenii trăiesc cu frica în sân că pământul ar putea să le fugă iar de sub picioare sau că apele o să se umfle cât să le înghită casele. Au venit şi ajutoarele, dar au venit mai ales televiziunile.

Cum e viaţa la Izvoarele, aflaţi din reportajul Andreei şi al lui Mihai.

Marţi, Andreea Archip şi Mihai Constantin au fost la răscruce de vânturi. În Telejurnalul orei 20:00 v-au prezentat povestea comunei Fântânele, locul celui mai mare parc eolian din Europa.

Echipa Ştirilor TVR va opri în faţa casei tale pentru a te cunoaşte şi pentru a le vorbi tuturor despre tine, în Telejurnalul de seară!