Lumea mea e România! Ediţie Specială a Ştirilor. La TVR1, de 1 Decembrie

Poveştile oamenilor care schimbă România prin gesturile lor se întâlnesc într-o Ediţie Specială, în direct la TVR1, duminică, de la ora 9:00. Vom regăsi, cu ajutorul corespondenţilor din toate colţurile ţării şi ale lumii, România contemporană: cine suntem şi care sunt valorile care ne carcacterizează. Cu alte cuvinte, motivele pentru care Lumea mea e România!

Corespondenţii noştri se vor află în mijlocul mulţimii care aşteaptă parada. Adelin Petrişor şi Alina Grigore se vor afla la Arcul de Triumf. În spiritul campaniei Ştirilor TVR Ajută România!, vom face relatări de la un cămin de bătrâni, unde vedem ce fac ei de 1 Decembrie. Aici va fi prezent şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Vom aduce în stradă, cu ajutorul Primăriei Capitalei, o bucătărie mobilă, unde toată lumea va putea să bea un ceai cald. Telespectatorii vor vedea poveşti despre românii sau străinii care au decis că lumea lor, lumea în care au ales să trăiască, este România.

De la Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Timişoara, Tg. Mureş sau Braşov, vom afla ce surprize sunt pregătite pentru 1 Decembrie. Vom avea intervenţii în direct şi din New York, Tel Aviv, Madrid şi Roma.