Crăciunul este sărbătorit în Venezuela încă de la 1 noiembrie, în acest an. Motivul: „Fericirea întregului popor”

În Venezuela, Crăciunul este sărbătorit, anul acesta, începând din 1 noiembrie. Preşedintele ţării, Nicolas Maduro, a decis ca sărbătorile de iarnă să înceapă cu aproape două luni mai devreme. Motivul: „fericirea întregului popor”.

La 1 noiembrie, Crăciunul a sosit deja pentru preşedintele venezuelean, scrie presa locală. Motivul pentru care Nicolas Maduro a luat această decizie este de a „aduce fericire întregului popor”.

Vrem să dăm startul sărbătorilor de Crăciun la 1 noiembrie pentru că ne dorim fericire şi pace pentru toți oameniia declarat preşedintele venezuelean.

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, le-a urat oamenilor „Crăciun timpuriu fericit!” şi a deschis festivităţile dedicate sărbătorilor de iarnă prin aprinderea luminilor de Crăciun la Palatul Prezidenţial.

Decizia preşedintelui, în pragul alegerilor

Fericirea la care se referă preşedintele Nicola Maduro constă în bonusuri de sărbători, plătite angajaţilor din sectorul public pe 10 şi 11 noiembrie, scrie Fox News Latino. Însă vocile critice atrag atenţia că acest Crăciun sărbătorit mai devreme pică foarte aproape de alegerile municipale din 8 decembrie.

Crăciunul timpuriu este cel mai bun vaccin pentru cei care caută să provoace revolte şi violenţe, a explicat Nicolas Maduro.

Anunţul surprinzătot al preşedintelui vine la o săptămână după înfiinţarea unui Minister al Fericirii Supreme,  decizie extrem de criticată.