Prezentatorii Telejurnalului de la ora 20 de pe TVR1, Ligia Munteanu şi Mihai Constantin, se implică în campania „Ajută România!”

Atitudinea este prima calitate prin care se distinge un om care reuşeste de altul care eşuează. Dar, până a ajunge acolo, e nevoie de gesturi simple. Unul dintre ele este acela de a oferi. Din proprie iniţiativă, dezinteresat, irevocabil şi sincer. Prin reportaje, dezbateri, opinii şi perseverenţă în susţinerea unei cauze, jurnaliştii Ştirilor TVR demarează, pe 16 septembrie, campania „Ajută România!”, prin care îşi propun să le arate românilor că pot fi generoşi cu timpul, priceperea, experienţa şi inteligenţa lor.

Prezentatorii Telejurnalului de la ora 20.00 de pe TVR1, Ligia Munteanu şi Mihai Constantin, au fost voluntari la construirea şi amenajarea de locuinţe pentru cei aflaţi în nevoie.

Ligia şi Mihai sunt doi oameni care au ales să facă un pas în acest sens şi să se implice în acţiuni de voluntariat. Jurnaliştii TVR au decis că este nevoie să facă mai mult decât să vorbească despre voluntariat şi merg pe teren, în calitate de reporteri, pe de o parte, dar şi de voluntari în anumite proiecte.

Cu toţii avem un job, un program dificil, dar să nu uităm că suntem oameni. Un mic efort din partea noastră poate însemna foarte mult. Ştim că nu putem schimba lumea, dar îi putem ajuta pe cei care încearcă să schimbe universul celor care au nevoie de ajutor. Oferă sprijin necondiţionat şi te vei ridica pe tine”, este îndemnul Ligiei Munteanu după experienţa de voluntariat pe care a trăit-o.