FII VOLUNTAR! AJUTĂ ROMÂNIA! O campanie a ŞTIRILOR TVR cu sprijinul tuturor românilor.

ajuta_romania_site_b02septembrie

ATITUDINEA este prima calitate prin care se distinge un om care reuşeste de altul care eşuează.

Dar până să ajungi acolo, ai nevoie de gesturi simple. Unul dintre ele este să oferi. Din proprie iniţiativă, dezinteresat, irevocabil şi sincer.

Tânăr sau bătrân, credincios sau nu, bogat ori sărac, ai două mâini. Cu ele faci mai multe decât îţi imaginezi. Şi o mână întinsă poate fi îndeajuns, însă ai grijă să fie de ajutor şi nu de pomană! Caută să nu te închizi în sinea ta şi să judeci lumea de acolo, așteptând pe CINEVA să facă ceva. Nimic nu se schimbă de la sine.

N-ai cum să știi că un român din șapte s-a hotărât să fie CINEVA. Când citește o poveste unui copil orfan, plantează un pom, stinge incendii, îngrijește o ființă în suferință sau împarte mâncare celor săraci, un VOLUNTAR ajută România! Acolo unde se porneşte de la zero, unde trebuie reaprinsă speranţa, acesta redesenează zâmbetul pe faţa fiecăruia dintre noi. VOLUNTARII sunt oamenii care cred în generozitate. Ei ne învaţă să fim generoși din dorinţa de a face bine.

Nu uita că schimbarea porneşte de la tine. Cu ajutorul tău, putem să-i convingem pe ceilalţi că voluntariatul este o atitudine, nu o obligaţie. Iar ATITUDINEA este cea care ne face să reuşim în viaţă!

Să susţinem împreună schimbarea LEGII VOLUNTARIATULUI, astfel încât fiecărui român să-i fie recunoscute meritele şi implicarea în viaţa comunităţii sale.

Alătură-te ŞTIRILOR TVR şi zecilor de mii de români care fac asta deja! Oferă o mică parte din timpul tău pentru a da o mână de ajutor acolo unde este nevoie. Prin reportaje, dezbateri, opinii şi perseverenţa în susţinerea unei cauze vom putea, împreună, să ducem la bun sfârşit un obiectiv realizabil: să le arătăm românilor că pot fi generoşi cu timpul, priceperea, experienţa şi inteligenţa lor.

FII VOLUNTAR! AJUTĂ ROMÂNIA!
O campanie a ŞTIRILOR TVR cu sprijinul tuturor românilor.