Gata vacanţa! Revenim la tv

revenim

de Moise Guran

Gata, că ce-i mult strică! După o lună de vacanţă revenim pe TVR 1 de la ora 19 cu emisiunea Ora de Business, dar şi cu multe planuri pentru această toamnă.

Am avut timp să colind şi să mă gândesc la multe, iar ceea ce mi-am propus pentru dumneavoastră telespectatorii TVR, cititorii Biziday.ro şi ascultătorii EuropaFM este în primul rând un acces mai bun la produsele noastre. Nu vă spun mai multe deocamdată dar să fiţi pregătiţi pentru câteva schimbări.

Apoi am realizat că putem să ne implicăm mai mult în susţinerea economiei româneşti. Poate nu este întâmplător faptul că am reuşit să supraavieţuim atâta timp într-un peisaj media extrem de tabloidizat şi superficial. Poate e timpul să dăm ceva înapoi acestei economii care reprezintă obiectul muncii noastre, poate că e timpul să ajutăm publicul să înţeleagă că această economie există prin noi românii, prin cei care muncim şi consumăm în România. Să ne eliberăm de interesele meschine ale unui grup sau ale altuia şi să conştientizăm cât sunt de importante locurile de muncă, salariile şi produsele noastre, ale celor care le facem în această ţară. Aşa că lucrăm deja la o campanie de susţinere a firmelor care dau de lucru în România, acesta fiind singurul criteriu şi cel mai important după care o firmă poate fi considerată românească sau nu.

Vom consolida inclusiv partea de dezbatere a emisiunii de la TV, ba, mai mult decât atât, la final de august vom veni şi cu o emisiune săptămânală de dezbatere la Europa FM. Este motivul pentru care amânăm reluarea emisiunii România în Direct pentru data de 26 august.

Totul pentru a-i ajuta pe cei care vor avea răbdare să ne asculte să îşi amintească ce înseamnă respectul pentru propria ţară, pentru munca noastră, a celor care am ales să rămânem în România, pentru produsele româneşti, surclasate la noi acasă de propriile noastre prejudecăţi şi de lipsa unei veritabile conştiinţe naţionale.