ORA DE BUSINESS REÎNCEPE ASTĂZI, DE LA ORA 19 PE TVR2

din sumarul de azi

SCANDALUL BENZINEI SCUMPE

În timp ce taximetrişti pregătesc proteste la pompă, cei de la Petrom rămân în silenţio. Ei au acceptat să dea publicităţii doar studiile comparate, în baza cărora au luat decizia majorării preţurilor.

RENAULT ÎŞI DEMITE SPIONII

Cei de la Renault spun că secretele de aur ale tehnologiei lor electrice sunt în siguranţă. Spionii infiltraţi chiar în structurile înalte ale companiei nu au reuşit să afle detalii esenţiale despre bateriile viitoarelor maşini sau despre sistemele de producţie. Dar au încercat. Desigur asta nu ar fi chiar o ştire căci toată lumea ştie că asiaticii copiază cam tot ce prind. Problema care se pune este cum au ajuns atât de sus în conducerea companiei franceze.

BUCŞARU ŞI-A BĂGAT VILELE ÎN FALIMENT

Dumitru Bucşaru a luat un credit de finanţare în lei de la CEC BANK in mai 2009 de 26 mil euro pentru a investi în case. Timing imobiliar prost, dobândă mare şi alte chestii pe care nu le mai vezi când Unirea câştigă campionatul. Ce mai contează apoi majorarea TVA? Ce mai contează apoi faptul că nimeni nu te refinanţează? Omul de afaceri a fost practic nevoit să îşi ceară protecţia pe legea Falimentului.