O ştire despre câţiva nebuni şi o emisiune

Aţi auzit despre oamenii de la Minolta? Era pe vremuri o reclamă … nu mai ştiu ce zicea, ceva despre nişte oameni care fac şi dreg dacă îi chemi. Pe atunci eram puşti şi n-aveam habar cine e Minolta, iar din reclamă nici nu înţelegeam decât că sunt unii ai dracu şi că lucrează la Minolta.

De Alepse aţi auzit? Dar de Laur? De Ionuţ, de Simona, de Emi sau de Puştiu? Habar n-aveţi cine sunt ăştia, este? Ei bine, sunt unii ai dracu care ştiu să facă emisiuni bune. Sunt unii care muncesc repede şi bine reuşind să facă un produs media destul de sofisticat cu cele mai mici costuri din România.
Voi vă uitaţi la televizor şi îl vedeţi pe Guran. Lumea zice emisiunea lui Guran. Doamna Isărescu zice uite-l pe domnu BizBazar. Să vă zic un secret – Guran e nimic fără nebunii ăştia de care voi nici n-aţi auzit. De ce le spun nebuni? Pentru că în plină criză economică ei au decis să demisioneze de la unul dintre cele mai mari grupuri de presă de la noi şi să se angajeze la un sereleu de apartament.

S-au pus toţi la o masă şi au făcut nu unu, nu două ci trei proiecte de emisiuni diferite, pentru staţii diferite. Au zis – bă, dacă o vrea cineva să le difuzeze, noi le producem emisiunile astea. Numa să ne cheme, exact ca pe oamenii de la Minolta. Şi ghici ce… proiectele lor se vând ca pâinea caldă. Aşa că mă duc să-mi depun şi eu CV-ul la ei, poate or avea un post liber de prompterist.

În altă ordine de idei azi, 2 octombrie, la ora 23 se difuzează ultima emisiune BizBazar de la Antena 3. Nu de alta dar singur chiar n-am cum să mai fac emisiunea asta.

PS
Cum ei sunt nişte oameni ocupaţi, sereleul lor se numeşte Biziday. Patron în acte apare unu Guran (coincidenţă de nume :D) care se jură şi pe cer şi pe pământ că n-a fost în viaţa lui tonomat şi că nici nu va ajunge vreodată mogul, discuţolog sau vreo altă specie din astea tot mai frecvente.

PPS
În legătură cu contractul meu, le mulţumesc colegilor de la Mediafax, Hotnews, Reportervirtual şi Paginademedia pentru interes şi îi rog să aştepte comunicarea oficială a Intactului şi, eventual a TVR-ului. Negocierile cu TVR încă nu s-au încheiat şi nu am semnat nici un contract nou.